Kérem engedje meg, hogy bemutassam különleges álláslehetőségünket, amely háziorvos szakorvosok számára került meghirdetésre Svájcban.

Minimum C1 szintű német nyelvtudással rendelkező jelölteket keresünk.

A felajánlott éves fizetés: min. 130- 150 ezer euró (MEBEKO regisztrációval magasabb fizetés lehetőség).

Svájc, érdekes lehetőség a háziorvosok számára?

Svájcban nagyon magas az életminőség. A munkaidő egységére vetítve sehol máshol nem kapunk annyi “értéket a pénzünkért”, mint Svájcban; a magas megélhetési költségeket a magas jövedelmek és az alacsony adók ellensúlyozzák.

A városok és a gyönyörű természet rengeteg lehetőséget kínálnak a kikapcsolódásra. Általában nem nehéz jó lakást találni, az iskolák rendben vannak, ahogy az egészségügyi ellátás, a társadalombiztosítási rendszer és az infrastruktúra is. Biztonságos és nagyon gyermekbarát.

Európa szívében való földrajzi elhelyezkedésének köszönhetően pillanatok alatt mindenhová eljuthat.

A munkakörülmények kiválóak. A fizetések magasak, az adóterhek pedig alacsonyak (a lakóhely szerinti kanton szabályozza).

Az európai diplomákat Svájcban elismerik. Az orvosi diplomák esetében kérelmet kell benyújtani a svájci hatóságokhoz. Az eljárás körülbelül három hónapot vesz igénybe. Feltétel, hogy Ön az egyetemi záróvizsgáját vagy szakvizsgáját német nyelven tette le és/vagy más módon igazolni tudja, hogy a német nyelvet az Európai Referenciakeret C1 szintjén elsajátította, vagy a C1 nyelvvizsga letétele előtt áll.

Svájci ügyfelünk számára keresünk háziorvost (állandó kinevezéssel).

Amit kínálunk:
Jó fizetés
Jó munkakörülmények Részmunkaidő lehetséges
Az adminisztrációt elvégzik Ön helyett, helyszíni támogatás

Követelmények:
Befejezett háziorvos szakorvosi képzés.
Nagyon jó német nyelvtudás (legalább C1).

Amennyiben az ajánlat felkeltette érdeklődését, kérjük, küldje el frissített német nyelvű önéletrajzát az info@mediflexible.com e-mail címre.