Rólunk

A mediFLEXible az egyetlen száz százalékban magyar munkaközvetítő cég, melynek fő profilja egészségügyi szakemberek elhelyezése svédországi állami egészségügyi intézményekben. Alkalmanként Franciaországban, Németországban, Svájcban és Dániában is vannak betölthető állásaink.

Cégünk 2007 óta működik és tevékenységét Svédországon belül túlnyomórészt közbeszerzéseken elnyert szerződések útján folytatja, azaz számos svéd állami egészségügyi intézmény hosszabb távra szerződött beszállítója. A fentieken túl közvetlen vagy közvetett kapcsolatban állunk számos egyéb egészségügyi szolgáltatóval az Európai Unión belül, akik számára eseti jelleggel közvetítünk munkaerőt.

Elsődleges tevékenységünk, a munkaerő-közvetítés mellett igyekszünk minél több információval segíteni a más országokban elhelyezkedni kívánó jelölteket.

Célunk, hogy mind megrendelő partnereink, mind az állást kereső ügyfelek elégedettek legyenek szolgáltatásainkkal, hiszen ez az egyetlen módja annak, hogy igazán jól végezzük munkánkat.

Az évek során egyre inkább belevonódtunk a svédországi toborzásokba, lépésről-lépésre hódítva meg egyre több állami kórházat és rendelőintézetet a legdélebbi régiótól (Skåne) kezdve a legészakibbig (Norrbotten). Mára számos régió hivatalos beszállítói lettünk, többek között Skåne, Kronoberg, Kalmar, Västra Götaland, Jönköping, Östergötland, Gävleborg és Värmland megyék számára toborzunk egészségügyi személyzetet, azaz már nemcsak orvosokat, hanem fogorvosokat, ápolókat és egyéb szakképesítésű személyzetet is. Folyamatosan azon vagyunk, hogy meglévő szerződéseink körét tovább bővítsük, és ezáltal minél több kórházban és rendelőintézetben tudjunk álláslehetőségeket felmutatni jelöltjeink számára.
Esetenként más skandináv országokban is vannak elhelyezéseink, így Norvégiában és Dániában is, illetve az Európai Unió számos egyéb országában is vannak folyamatban toborzások, melyekben közvetlenül vagy közvetetten részt veszünk, így pl. Franciaországban, Németországban és Svájcban.

Csapatunk

Szabó Odett

ügyvezető, tulajdonos

Lajó László

ügyvezető, tulajdonos

Frányó Bálint

toborzási konzultáns

Felpéczi Kitti

toborzási konzultáns

kérdése van?

Írjon nekünk üzenetet és mi 24 órán belül válaszolunk megkeresésére, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot a lenti elérhetőségeink egyikén.

Szabó Odett:       +36 30 350 8459 Lajó László:         +36 30 385 7613

Email: info@mediflexible.com Skype: mediflexible

Posta:  Papkert u. 4.  Pécs, Hungary, H-7629