Referenciák

A munkánkat felelősségteljesen és körültekintően végezzük. Tekintse meg mások tapasztalatait, véleményét rólunk.

 

“A mediFLEXible véleményünk szerint korrekt, precíz cég, munkájukat kifogástalanul végzik. Az együttműködés állásközvetítő cég és állást kereső orvos között különböző hosszúságú lehet, sőt az együttműködés intenzitása is folyamatosan változik, hiszen vannak kifejezetten nagy “energiaigényű” időszakok mindkét fél részéről. A felmerülő problémákhoz mindig segítőkészséggel álltak, minden tőlük nyert információ pontosan megállta a helyét. A velük való együttműködés gyakorlatilag zökkenőmentessé tette az egész folyamatot; álláskeresés-találás, nyelvtanfolyam, kitelepülés. Köszönjük!”

Dr. Nagy Mária, aneszteziológus és Dr. Vilhelm Róbert, sebész

 

“Elmondhatjuk, hogy boldogok és elégedettek vagyunk kalixi életünkkel és egyáltalán Svédországgal. Annyi figyelmesség és barátság vesz körül minket a kezdetektől fogva! Az itteniek nagyon kellemes meglepetést jelentettek nekünk. Mindannyian segíteni akarnak nekünk és minden egyes lépésünkben segítettek is minket.
Kezdésként mindjárt egy nagyon kényelmes és ingyenes szállást biztosítottak számunkra az első hónapban, amíg megtaláltuk a jelenlegi otthonunkat, ami csodálatos és nagyon szeretjük.
Segítséget kaptunk a lányunk iskoláztatásához is. Minden probléma nélkül kezdhette el az iskolát, ami nagyon boldoggá teszi őt, nagyon jónak, sokkal jobbnak találja, mint a korábbi angol iskoláját.
Amikor megérkeztünk, figyelemreméltó költözési támogatást kaptunk. Kezdettől fogva megkaptuk a fizetésünket, mely azonnal magasabb volt az angol fizetésünknél úgy is, hogy akkor még csak a svéd nyelvet tanultuk. Segítettek az első héten a bankszámlanyitásban és már a harmadik napon elintézték a személyi szám igénylésünket, melyet két hét múlva postán kaptunk meg.
Néhány szó a kórházzal kapcsolatos első benyomásaimról: hatalmas a különbség mind a bolgár, mind az NHS kórházakkal összehasonlítva. Nyugodt és tágas hely, jól szervezett és magas szintű profizmus jellemzi.
Végezetül mindannyian köszönünk neked és az egész ügynökségnek mindent, amit értünk tettetek, ezért lehetünk most itt.

Dr. Ivan Stremski és családja

 

A nevem Anca, fogorvos vagyok Romániából. A mediFLEXible-lel folytatott együttműködésem 2019 novemberében kezdődött, amikor fogorvosokat toboroztak egy svéd fogászati hálózat részére.
A legelejétől kezdve elégedett voltam a professzionalizmusukkal. Én egy nagyon racionális és előrelátó természet vagyok, ezért mielőtt egy ilyen nagyot változtatok az életemen, minden olyan eshetőséget megfontolok, mely keresztülhúzhatja a terveimet. Éppen ezért a mediFLEXible-nek egy tonna kérdést kellett megválaszolnia a Skype-interjú során, de a levelezésünkben is (szó szerint nagyon hosszú levelet írtam nekik tele kérdésekkel és lehetséges forgatókönyvekkel). Ők időt fordítottak minden kérdésem megválaszolására, elmagyarázták a lépéseket és a kihívásokat, melyek az utamba kerülhettek. Őszinték voltak az elejétől kezdve és nem tettek olyan ígéretet, amit nem tartottak be. Ez segített abban, hogy teljes mértékben a saját felelősségem alá tartozó dolgokra tudjak koncentrálni.
Amikor a svédországi személyes interjúmhoz kapcsolódó utazást szervezték, minden nagyon simán ment. Gondoskodtak a repülőjegy-, vonat-, és hotelfoglalásomról, elintézték a check-in-eket és támogatást ajánlottak az utazás során.
Összesen annyit kellett tennem, hogy fogjam a táskámat és induljak. Nagyra értékelem, hogy kellemes szállodákat választottak számomra, és rugalmasak voltak az indulási repülőtér kiválasztásának tekintetében (volt ezzel kapcsolatban egy preferenciám, amit ők figyelembe vettek.)
Még egy dolog, amit nagyon-nagyon nagyra értékelek, hogy harcoltak az érdekeimért. A svéd munkáltató átgondolta az alkalmazásomat a COVID-19 járvánnyal összefüggésben és arra jutott, hogy megszakítja az együttműködésünket. A mediFLEXible viszont nem fogadta el ezt a választ, és minden tőlük telhetőt megtettek, hogy megőrizzék a svéd munkaszerződésemet. Melyet végül megkaptam! ?
Megszervezték a svéd nyelvtanfolyamomat, biztosították mind a tanuláshoz szükséges összes anyagot, mind az anyagi támogatásomat a tanfolyam ideje alatt. Ezek után segítettek engem és a családomat (a férjemet és a fiamat) a relokációban, az adminisztratív ügyekben és sok minden másban. Minden a tervek szerint haladt, és valóban azt éreztem, hogy gondomat viselik.
Erősen ajánlom a mediFLEXible-t mint toborzó céget a komolyságuk, a professzionalizmusuk és a rugalmasságuk miatt. Akik együttműködnek velük, azoknak azt tanácsolom, hogy cserébe is mutassanak komolyságot, és tegyék meg a maguk részét. Ez nem egy könnyű utazás, de mindenképpen megéri!

kérdése van?

Írjon nekünk üzenetet és mi 24 órán belül válaszolunk megkeresésére, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot a lenti elérhetőségeink egyikén.

Szabó Odett:       +36 30 350 8459 Lajó László:         +36 30 385 7613

Email: info@mediflexible.com Skype: mediflexible

Posta:  Papkert u. 4.  Pécs, Hungary, H-7629