Ön gyerekekre, fiatalokra vagy felnőttek ellátására szakosodott pszichiáter, aki  szívesen dolgozna különféle pszichés betegségekkel, például  neuropszichiátriai fogyatékossággal, étkezési zavarral, bipolaritással vagy  pszichózissal élő gyerekekkel? 

EU-tagállamban végzett pszichiáterként vagy dolgozott valamelyikben legalább 3 évig, és  készen áll arra, hogy új életbe és karrierbe kezdjen Svédországban? Akkor Önt keressük! 

A BUP pszichiátereként a következőket  kínáljuk önnek: 

✓ Egyéni fizetés bruttó 6000 €/hó-tól kezdődően (tapasztalt szakemberek esetében több) és  egyéb foglalkoztatási juttatások a VGR (Västra Götalandsregionen) alkalmazottai számára;  foglalkoztatási nyugdíj, biztosítás, ingyenes járóbeteg-szakellátás, 2 000 SEK/év összegű  megelőzési ellátás stb. 

✓ Rugalmas munkaidő és alkalmazási feltételek megállapodás szerint 

✓ Jó lehetőség a klinikai munka és a kutatás összeegyeztetésére

✓ Szervezett és egyéni továbbképzés a szakorvosi kompetencia szinten tartása és fejlesztése  érdekében 

✓ Havi konzultáció az ellátási folyamattal kapcsolatban tapasztalt pszichiáter segítségével ✓ Klinikai konzultáció reggelivel havonta egyszer pénteken vagy szükség esetén gyakrabban 

✓ Kiváló, kompetens kollégák, akik a legjobbat akarják kihozni a fiataloknak nyújtott  ellátásból 

✓ Svéd nyelvtanfolyam 

✓ Lakhatási támogatás Göteborgban és személyes letelepedési tanácsadás a HR-részlegen ön és családja részére. 

Így zajlik a toborzás: 

1. Online meeting, hogy megismerjük egymást, és bemutathassuk az ajánlatot 2. Látogassa meg kórházunkat és Göteborgot (mi fizetjük a látogatást, utána szabadon  visszautasíthatja ajánlatunkat, ha vissza kívánja vonni jelentkezésedet) 3. Szerződés, referenciák, ellenőrzések elvégzése 

4. Nyelvi képzés online A0 – B2 szintig, 5-6 hónapon keresztül (a tanfolyam díját mi fizetjük) 5. Költözzön Göteborgba (segítünk szállásban, álláskeresésben, iskolai jelentkezésben) 6. Segédorvosi munka megkezdése klinikai bevezetéssel 50%, nyelvi képzéssel B2-C1 50%,  100% fizetéssel 4 hónapon keresztül 

7. Kérje svéd működési engedélyét, kezdje el szakorvosi munkádját mentorral, állandó  beosztással 

8. Tervezze meg vezetőddel közösen szakmai fejlődését, és tűzzön ki célokat a jövőre nézve 

 

A munkahelyről

A svéd Sahlgrenska Egyetemi Kórház  gyermek és ifjúsági pszichiátriáján  (BUP) kb. 35 orvos dolgozik  szakorvosként, rezidensként és  általános orvosként, és mivel nagy  szükség van gyermek- és  ifjúságpszichiátriai szakorvosokra,  aktívan dolgozunk azon, hogy sokkal  többen lehessünk. Kompetens, pozitív  és elkötelezett csapat várja önt, ahol rengeteg támogatást kap majd a klinika tapasztalt  kollégáitól. Multidiszciplináris csapatunkban orvosok, ápolók, pszichológusok,  esetgondozók, logopédusok, dietetikusok, adminisztratív dolgozók és részlegvezetők  dolgoznak. 

A munkaidő rugalmas, a járóbeteg-rendelők Göteborg központjában találhatók és  közlekedéssel könnyen megközelíthetők. A munkavégzés fejlődésorientált, és kiváló  lehetőségeket kínálunk a klinikai munka és a kutatás kombinálására. Az önképzés és a  személyes konzultáció magától értetődő. A göteborgi BUP átalakulóban lévő szervezet, ahol  az orvosnak fontos szerepe van az itt folyó izgalmas fejlesztési munkában. 

Üres állásainkat az ön kompetenciájához, tapasztalatához és érdeklődéséhez igazítjuk.

Melyik részlegünkön szeretne dolgozni? 

• Járóbeteg-rendelés 

A BUP járóbeteg-rendeléséhez 5 regionális szakrendelő és egy neuropszichiátriai  vizsgálatokkal foglalkozó, új betegeket fogadó és első kivizsgálást végző központi egység  tartozik. A rendelőkben zajlik a diagnosztizálás, a kivizsgálás és a kezelés. Része és vezeti is  az interdiszciplináris csapat munkáját, és hozzájárul annak ambíciózus és összetartó  szellemiségéhez, amely az egész közösségre jellemző. 

• Szakrendelő 

A szakrendelőben a különféle pszichés betegségekkel foglalkozunk. Orvosként a minket  először felkereső bipoláris és pszichotikus valamint OCD-s és OCD-jellegű állapotban lévő  betegekkel találkozik majd, akik kivizsgálásra, diagnózisért és kezelésért jönnek hozzánk. Itt  lehetősége van korán beavatkozni a betegség lefolyásába és segíteni egy fiatal életét és  egészségét. 

• Étkezési zavarok központ 

Az étkezési zavarok kezelésére szakosodott részlegünk regionálisan látja el a 16-25 éves,  összetett étkezési zavarral küzdő fiatalokat, strukturált gondozási program alapján. A  fekvőbeteg-ellátás az ellátási lánc része, amelyhez étkezési zavarokra specializálódott  járóbeteg- és nappali ellátás is tartozik. 

Az orvosnak központi szerepe van a pszichiátriai csapatban, amelybe pszichológus, ápoló,  szocionómus, gondozó és dietetikus is tartozik. Együttműködünk még szakácsokkal,  fizioterapeutával, munkaterapeutával és drámapedagógussal. 

• Hetes részlegünk 

A Slottis hetes részleg 5 napos bennfekvő ellátást nyújt komplex gyerekpszichiátriai  betegségben szenvedő gyerekeknek és fiataloknak 18 éves korig. Itt öt helyet nyújtunk a  tervezett ellátásra kivizsgálás és/vagy kezelés formájában, és 3 helyünk van akut ellátásra. A Slottisban a család és a dolgozók nyugodt környezetben, hosszabb időn át foglalkozhatnak  a beteg teljes problematikájával. Ön vezeti az interdiszciplináris csapat elmélyült  gyerekpszichiátriai kivizsgálási és/vagy kezelési feladatait, és különféle projekteken és  feladatokon keresztül járul hozzá a csapat fejlődéséhez.